Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο φετινός Ολυμπιακός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο»

Ακούστε την προσέγγιση που έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το ρεπορτάζ-σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία για τους «16» του Conference League.

Η προσέγγιση που έκανε ο ρεπόρτερ του σταθμού για το ματς με τη Μακάμπι είναι, όπως είπε, απλή, «αφού ο φετινός Ολυμπιακός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορεί να φάει τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και να του βάλει τέσσερα στην Τούμπα, να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ και να μην μπορεί να νικήσει την Τόπολα, ενώ ήταν με 2-0 μπροστά στο σκορ, να προκρίνεται επί των Γκενκ και Φερεντσβάρος με ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια και αυτό από πέναλτι, αλλά να τρώει τέσσερα από τη Μακάμπι. Να είναι η μοναδική ομάδα που κερδίζει στο Χαριλάου και στο Γεντί Κουλέ, αλλά να χάνει πέντε βαθμούς στη Λαμία και στον Βόλο όπου όλοι πέρασαν».

Τόνισε ότι αυτό που του λείπει είναι η ισορροπία, η διάρκεια και η σταθερότητα, που φυσικά δεν μπορούν να έρθουν με συνεχόμενες αλλαγές προπονητών και παικτών. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει καλά και μπορεί έτσι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Σερβία, θυμίζοντας ότι μπορεί να μην έχει αποκλείσει Ισραηλινούς, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ και τα δυο παιχνίδια του με Ισραηλινούς (μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 4 διαφορετικές παρτίδες).

Ακούστε τι είπε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο για την ενδεκάδα των Πειραιωτών στην αποψινή ρεβάνς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x